Макарон на сухом белке (Macaron with Dry Egg whites)
Baker's Heart
Друзья, если вам понравилось это видео и вы еще не подписаны на мой канал, приглашаю вас подписаться. А так же пишите свои комментарии, ставьте лайки и делитесь этим видео со своими друзьями. Впереди еще много интересного, обещаю, скучно не будет. Friends, if you liked this video and you are not yet a subscriber to my channel, I invite you to subscribe. Also, please feel free to comment, like and share this video with your friends. There are more interesting things to come, I promise it will not be boring. __________________________________________________________________ Макарон на сухом белке Ингредиенты для крышечек: Сухой белок (альбумин) - 20 г Теплая вода ( 45 С) - 80 г Сахар - 130 г Миндальная мука - 175 г Сахарная пудра - 50 г Оставьте противень на столе, на 20 - 30 минут, что бы макарон подсохли. Выпекайте макарон при 150 С, 15 минут. Приятного аппетита! __________________________________________________________________ Macarons with Dry egg whites Ingredients foe shells: Dry egg whites - 0.7 oz / 20 g Warm water (110 F) - 2.7 floz / 80 g Sugar - 4.6 oz / 130 g Almond flour - 6.2 oz / 175 g Powdered sugar - 1.8 oz / 50 g Leave the tray on the table for 20 - 30 minutes so that the macarons dries. Bake the macarons at 300 F, 15 minutes. Bon appetit! __________________________________________________________________