Сливочный суп с горбушей! Понравится абсолютно всем!

Аватар автора
Светлана Миронова
Суп из горбуши со сливками очень вкусное и сытное блюдо. Попробовав однажды тарелочку такого наваристого рыбного супчика, непременно захочется приготовить его самому. Тем более, что следуя этому рецепту, это совсем несложно. Ингредиенты: • Горбуша – 1 шт. (600-800 г) • Картофель – 4 шт. • Морковь – 1 шт. • Репчатый лук – 2 шт. • Сливки 10-20%ж. – 200 мл • Черный перец горошком – по вкусу • Соль – по вкусу • Растительное масло для жарки ____________________________________________________________________________ Pink salmon soup with cream is a very tasty and satisfying dish. Having once tried a plate of such a rich fish soup, you will certainly want to cook it yourself. Moreover, following this recipe, it is not difficult at all. Ingredients: * Pink salmon – 1 pc. (600-800 g) * Potatoes – 4 pcs . * Carrots – 1 pc . * Onion - 2 pcs . * Cream 10-20%w. - 200 ml * Black pepper peas - to taste * Salt - to taste * Vegetable oil for frying Preparation: Defrost the pink salmon, remove the fins, tail, clean the insides and wash well. Cut into large pieces. Transfer to a saucepan and fill with water (about 2 liters of water will be needed). Put on the stove and bring to a boil. Add a whole onion and a few black pepper peas. We continue to cook over medium heat for 25-30 minutes. Cut the onion into small cubes. Grate the carrots on a coarse grater. Fry onions and carrots in a frying pan until golden brown. After half an hour, remove the fish and onion from the broth. I just throw...

0/0


0/0

0/0

0/0