Рваная говядина в духовке - Pulled beef in the oven

Аватар автора
Игры в космическом будущем
Pulled beef in the oven Beef 1,5 kg Salt 1 tbsp. Sweet paprika Black pepper Cayenne pepper Onion 1 pc. Garlic 1 pc. Thyme 1-2 sprigs Rosemary 1 sprig Black pepper peas Water 150-200 ml Traditionally, Pulled beef is grilled, but it is also very tasty in the oven. The meat is very tender and juicy. 1. Rub the beef with spices: salt + black pepper + sweet paprika + cayenne pepper. You can use any of your favorite spices. 2. Wrap the meat in cling wrap and send it to the refrigerator for 5-6 hours. You can overnight. 3. In a ceramic tray, place onions cut into large rings, garlic cut in half, black pepper, thyme and rosemary (not necessary). Put the marinated meat on top and add water. 4. Cover the try with meat tightly with foil and send it to an oven heated to 150 C for 4 hours. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Рванная говядина в духовке Говядина 1,5 кг Соль 1 ст. л. Сладкая паприка Черный перец Кайенский перец Лук 1 шт. Чеснок 1 шт. Тимьян 1-2 веточки Розмарин 1 веточка Черный перец горошком Вода 150-200 мл Традиционно , рваная говядина готовится на гриле, но и в духовке это блюдо выходит очень вкусно. Мясо получается очень нежное и сочное. 1. Натераем говядину специями: соль + черный перец + сладкая паприка + кайенский перец. Вы можете использовать любые Ваши любимые приправы. 2. Заматываем мясо в пищевую пленку и отправляем в холодильник на 5-6 часов. Можно на ночь. 3. В жаростойкую форму...

0/0


0/0

0/0

0/0