Помидоры на зиму "Десертные"- очень вкусные! & Tomatoes for the winter "Dessert" - very tasty!

Аватар автора
Уборка в гармонии с жизнью
Ингредиенты: Помидоры - 6 кг Лук репчатый - 6 - 7 головок Зелень по вкусу Маринад: На 1 л.воды - сахар - 5 ст.л, соль - 2 ст.л, перец горошком - 5 шт Банки 0,8 - масло раст/раф - 1 ст.л, уксус 9% - 1 ч.л. Банки 1 л - масло раст/раф - 1,5 ст.л, уксус 9% - 1,5 ч.л Банки 3 л - масло раст/раф - 3ст.л, уксус 9% - 3 ст.л Пастеризация: Банки - 0,8 - 4 мин. на мал.огне Банки - 1 л - 7 мин. на мал.огне Банки - 3 л - 15 мин. на мал.огне Приятного аппетита! ************************************************* Ingredients: Tomatoes - 6 kg Onion - 6 - 7 heads Greens to taste Marinade: For 1 l.water - sugar - 2 tbsp, salt - 2 tbsp, peppercorns - 5 pcs. Banks 0,8 - rastra oil - 1 tbsp, vinegar 9% - 1 tsp. Banks 1 l - Rast / Raft oil - 1.5 tbsp, vinegar 9% - 1.5 tsp Banks 3 liters - oil, plant / raff - 3 tbsp, vinegar 9% - 3 tbsp Pasteurization: Banks - 0,8 - 4 minutes. on the small side Banks - 1 liter - 7 minutes. on the small side Banks - 3 liters - 15 minutes. on the small side Bon Appetit! _________________________________

0/0


0/0

0/0

0/0