Баклажаны с курицей по-корейски!

Аватар автора
Светлана Миронова
Баклажаны с курицей по-корейски – вкусное и сытное блюдо, которое разнообразит ваш ежедневный рацион. Блюдо готовится достаточно просто и не займет много времени на готовку. К столу подается в теплом виде, как основное блюдо, по желанию можно дополнить гарниром из риса. Ингредиенты: Куриное филе – 500 г Баклажаны – 500 г Крахмал – 2-3 ст.л. Лук репчатый – 1 шт. Чеснок – 2-3 зубчика Соевый соус – 100 мл Вода – 100 мл Растительное масло для жарки _________________________________________________ Eggplant with chicken in Korean is a delicious and satisfying dish that will diversify your daily diet. The dish is prepared quite simply and does not take much time to cook. It is served to the table in a warm form, as a main dish, which, if desired, can be supplemented with a side dish of rice. Ingredients: Chicken fillet – 500 g Eggplant – 500 g Starch – 2-3 tbsp. l . Onion – 1 pc. Garlic – 2-3 cloves Soy sauce – 100 ml Water – 100 ml Vegetable oil for frying Preparation: Wash the chicken fillet well, dry it and cut it into small pieces. Cut the eggplant into circles about 1 cm thick and then cut the circles into four parts. Pour vegetable oil into the pan, put the chopped chicken fillet and eggplant. Add starch, mix. Fry over medium heat until golden brown. Then add chopped onion and chopped garlic, stir and fry for a couple more minutes. Add soy sauce and water to the pan, stir, bring the dish to a boil, close the lid and simmer for another 10 minutes. Enjoy your meal!

0/0


0/0

0/0

0/0