Безе из аквафабы ✓ Merengue from aquafaba

Аватар автора
Живая Кухня
Всем привет!!! В данном видео я покажу свой эксперимент – работу с аквафабой (жидкостью после варки или консервирования бобовых). Сегодня – безе из аквафабы. Итак, на одну большую порцию (у меня получилось три противня), понадобится: 150 мл аквафабы 100 гр сахара 1/3 ч.л. лимонной кислоты щепотка соли ванильный сахар уксус – для обработки венчиков миксера и миски от жира. Подытожу: безешки действительно вкусные, хрустящие, вкуса фасоли не чувствуется, но есть одно НО – съедать их желательно в день приготовления, так как быстро напитывают влагу и теряют свои свойства. Однако эксперимент интересный, обязательно попробуйте! Приятного аппетита! Смотрите также другие наши видео: Hello!!! In this video I will show my experiment - working with aquafaba (liquid after boiling or canning legumes). Today - aquafaba meringue. So, for one large serving (I got three baking sheets), you will need: 150 ml aquafaba 100 grams of sugar 1/3 tsp citric acid a pinch of salt vanilla sugar vinegar - for treating mixer beaters and bowls from fat. I will summarize: the bezeshki are really tasty, crispy, the taste of beans is not felt, but there is one BUT - it is advisable to eat them on the day of preparation, as they quickly absorb moisture and lose their properties. However, the experiment is interesting, be sure to try it! Enjoy your meal! See also our other videos: Музыка: Last Night Музыкант: Marco Lazovic #аквафаба

0/0


0/0

0/0

0/0