MOON CAKES (КИТАЙСКИЕ ЛУННЫЕ ПЕЧЕНЬЯ)

Аватар автора
Умные подсказки
DELICIOUSE СHINESE MOONCAKES! ( ВКУСНЯШКИ-КИТАЙСКИЕ ЛУННЫЕ ПЕЧЕНЬЯ !) RECIPE : FILLING : 120 g (4.2 oz) CASHEW 150 g (5.3 oz) Walnuts 40 g (1.4 oz ) Peanuts Blend them all together the add : 20 g (0.7 oz) Honey 50 g (1.8 oz) Unsalted Butter, melted Mix well and then make rolls about 30 g (1.1 oz) . FOR THE DOUGH : Alkaline Water : 1 tsp Baking Soda + 2 tsp Water 150 g (5.3 oz) Flour 120 g (4.2 oz) Liquid Invert Sugar 30 g (1.1 oz) vegetable Oil, without smell I have left over of the dough so you can make a double portion of the filling or cut in a half all ingredients for the dough. Mix all ingredients well till you get nice soft dough. Divide the dough on pieces by 20 g (0.7 oz) . Bake at 180 C (356 F) for 5 min then take it out from the oven and cover only top of the cookies with egg wash : 1 Egg Yolk + 1 Tbsp. Water Place again in the oven and bake for about 5 min more, till light golden color. Let them cool and enjoy this delicious Chinese mooncakes with your cup of tea or coffee !!! BON APPETITE MY FRIENDS ! РЕЦЕПТ : НАЧИНКА : 150 гр Грецких Орехов 120 гр Кешью 40 гр Арахиса 20 гр Меда 50 гр Сливочного Масла ( растопленного) Все орехи пробить в бленедере и смешать с медом и маслом. Скатать шарики по 30 г каждый. ДЛЯ ТЕСТА : Щелочная вода : 0,5 ч.л. Соды + 1 ч.л. Воды 75 гр Муки 60 гр Инвертного Сиропа 15 гр Растительного Масла без запаха Тесто делим на шарики по 20 гр. 1 ст.л Растительного масла для смазывания формы для печенья. Можно подпылять мукой...

0/0


0/0

0/0

0/0