Цветная капуста жареная на сливочном масле с панировочными сухарями!

Аватар автора
Светлана Миронова
Цветная капуста, жареная на сливочном масле с добавлением панировочных сухарей – блюдо простое и очень вкусное. Капуста, приготовленная по этому рецепту, получается нежной с насыщенным сливочным вкусом. Подавать к столу можно как самостоятельное блюдо или как гарнир к рыбе или мясу. Ингредиенты: • Цветная капуста – 1шт. (600-700 г) • Сливочное масло – 40 г • Растительное масло – 2 ст.л. • Панировочные сухари – 2 ст.л. • Соль – по вкусу Cauliflower fried in butter with the addition of breadcrumbs is a simple and very tasty dish. Cabbage cooked according to this recipe turns out to be tender with a rich creamy taste. You can serve it to the table as an independent dish or as a side dish for fish or meat. Ingredients: • Cauliflower – 1 pc. (600-700 g) • Butter – 40 g • Vegetable oil – 2 tbsp.l . • Breadcrumbs – 2 tbsp.l . • Salt – to taste Preparation: Wash the cauliflower well and divide it into inflorescences. We put a pot of water on the stove and bring it to a boil. After the water has boiled, we throw cauliflower. And cook for 5 minutes from the moment of re-boiling. Then we drain the water. The inflorescences of cauliflower are divided into smaller pieces. Pour vegetable oil into the pan, spread the cauliflower and fry over medium heat for 5 minutes. After 5 minutes, add the butter and fry for another 5 minutes. Then salt the cabbage to taste and add breadcrumbs. And continue to fry on medium heat for another 5-7 minutes. Fried cauliflower is ready! Bon Appetit!

0/0


0/0

0/0

0/0