Свекла по-корейски! Вкусный и ароматный салатик!

Аватар автора
Светлана Миронова
Сегодня приготовим свеклу по-корейски – вкусный и ароматный салатик! Салат готовится очень быстро и просто, поэтому сил и времени будет затрачено минимум, а результат просто восхитителен! Ингредиенты: Свекла – 2 шт. (400-450 г) Чеснок – 2-3 зубчика Растительное масло – 3 ст.л. Уксус 9% - 1 ст.л. Кориандр молотый – 1 ч.л. Паприка молотая – 1 ч.л. Перец красный острый – 0,5 ч.л. (или по вкусу) Сахар – 1 ч.л. Черный перец – по вкусу Соль – по вкусу Today we will cook beetroot in Korean - a delicious and fragrant salad! The salad is prepared very quickly and simply, so the effort and time will be spent at least, and the result is simply delicious! Ingredients: Beetroot - 2 pcs. (400-450 g) Garlic - 2-3 cloves Vegetable oil - 3 tbsp. l . Vinegar 9% - 1 tbsp . Ground Coriander - 1 tsp . Ground paprika - 1 tsp . Hot red pepper - 0.5 tsp. (or to taste) Sugar - 1 tsp . Black pepper - to taste Salt - to taste Preparation: Boil the beetroot for 10-15 minutes. Cut into strips or grate on a grater for Korean salads. Add salt, sugar, crushed garlic (1-2 cloves) and vinegar. Mix it up. Heat vegetable oil in a frying pan, add coriander, paprika, black and red peppers, garlic (1 clove). Stir quickly for 3-5 seconds. And add to the beetroot. Mix it up. Transfer the salad to a salad bowl. Put in the refrigerator for 2 hours so that the salad is infused and well soaked with spices. Bon Appetit! ___________________________________________________________________________...

0/0


0/0

0/0

0/0