Swedish Cinnamon Rolls (Kanelbullar) Recipe☆Шведские Слоеные Булочки с Корицей Рецепт☆ASMR☆

Аватар автора
DIY Мастерская
Hi everyone! ? Its October 4th and that means that it is a Cinnamon Rolls Day today here in Sweden! ??? In each school, the kids bake cinnamon rolls and eat them together with teachers on this day, food bloggers try to come up with temptations reminiscent of cinnamon rolls and usually the recipe is sent on tv. I decided to share the classic recipe which possibly everyone knows here in Sweden. ?????????????? Привет всем!? Сегодня 4 октября, и это означает, что сегодня здесь, в Швеции, день булочек с корицей!???? В этот день в школах страны дети пекут булочки с корицей и едят их вместе с учителями, блоггеры пытаются придумать сладости, напоминающие по вкусу булочки с корицей, и обычно в этот день по телеку показывают рецепт этих булочек. Я же решила поделиться классическим рецептом, который печатают на задней стороне пачки с мукой и почти все в Швеции знают этот рецепт. ?????????????? ingredients: 150 g butter, room warm 500ml milk 50 g (1 pct) yeast 1 egg 100g sugar ½ teaspoon salt 850 g wheat flour Cinnamon Filling: 150 g of room-warm butter 100g sugar 2 tablespoons cinnamon 1.Heat the milk to 37 ° C (finger warm). 2. Measure out the flour. Crumble the yeast into a dough bowl. Pour over the milk and stir.Add the egg, sugar and salt. 3. Work dough vigorously, about 5 minutes by machine or 10 minutes by hand, until it feels smooth. 4. Add room-warm butter and knead the dough until it feels soft. 5. Let the dough rise covered with a backing cloth for about 30 - 60...

0/0


0/0

0/0

0/0