Квашеные овощи.Ассорти в банке на зиму.Pickled vegetables. Assorted in a jar for the winter.

Аватар автора
Уборка - наша страсть
Предлагаю заготовить на зиму очень вкусное овощное ассорти. Такая заготовка всегда найдёт себе применение как для повседневного, так и для праздничного стола. Часто бывает, что одни больше любят капусту, другие - огурцы или перец. Подав на стол ассорти из овощей, можете быть уверены: каждый выберет для себя то, что он больше всего любит. Расчёт специй дан на 1 банку объёмом 3 л. Количество овощей - произвольное, можно добавить чего-то больше, чего-то меньше.рассол :На 1 литр воды 2ст.л с небольшой горкой соли (50 гр) I suggest preparing a very tasty assortment of vegetables for the winter. This preparation will always find application for both everyday and festive tables. It often happens that some people prefer cabbage, others prefer cucumbers or peppers. Having served an assortment of vegetables on the table, you can be sure that everyone will choose for themselves what they love most. The calculation of spices is given for 1 jar with a volume of 3 liters. The amount of vegetables is arbitrary, you can add something more, something less. Brine: For 1 liter of water, 2 tbsp with a small hill of salt (50 g)

0/0


0/0

0/0

0/0