МАРИНОВАННЫЕ ОПЯТА НА ЗИМУ В БАНКАХ. Простой рецепт маринования опят. Pickled mushrooms for winter.

Аватар автора
Мода и Стиль для Мужчин
Рецепт: Грибы опята моем и очищаем от мусора и земли. Ставим на огонь, вода закипает и варим 15 минут и убираем образовавшуюся пенку. Откидываем на дуршлаг, промываем в холодной проточной воде. Варим маринад: на 1 литр маринада необходимо 2 ст. ложки соли, 2 ст. ложки сахара, чеснок (3-4 зубка), лавровый лист (2-4 шт.), гвоздика и перец по вкусу. Маринад закипает и добавляем 1 ст. ложку 70% уксусной кислоты. Перемешиваем и закидываем грибы. Варим их 5 минут и раскладываем по пастеризованным банкам. Сверху заливаем немного растительного масла и закручиваем крышки! ПРИЯТНОГО АППЕТИТА! #какмариноватьопята MARINADE FOR MUSHROOMS MUSHROOMS AT HOME. A very simple and quick recipe for marinating honey mushrooms at home. The taste is just delicious with store-bought honey does not compare! See how I pickle opyat, if You like the recipe, then put likes, subscribe to the @yurganofflife channel and leave reviews, and if you have your own special recipes, then also write in the comments, and I&try to cook them! Enjoy your viewing and BON APPETIT! Recipe: Mushrooms are washed and cleaned of garbage and earth. Put on the fire, the water boils and cook for 15 minutes and remove the resulting foam. We throw it in a colander, wash it in cold running water. Cooking the marinade: for 1 liter of marinade, you need 2 tablespoons of salt, 2 tablespoons of sugar, garlic (3-4 cloves), Bay leaf (2-4 PCs.), cloves and pepper to taste. The marinade boils and add 1 tablespoon of 70% acetic acid.

0/0


0/0

0/0

0/0