Вкусный и оригинальный салат с фасолью, огурцом и морковью по-корейски!

Аватар автора
Светлана Миронова
Состав салата очень интересный и гармоничный. Изюминку этому салату придает морковь по-корейски и специально замаринованное куриное филе. Ингредиенты: • Филе куриной грудки – 350 г • Фасоль красная консервированная – 200 г • Морковь по-корейски – 200 г • Огурец свежий – 1 шт. (160 г) • Соевый соус – 3 ст.л. • Паприка молотая – 1 ч.л. • Майонез – 2-3 ст.л. • Соль – по вкусу • Черный перец – по желанию • Растительное масло для жарки The composition of the salad is very interesting and harmonious. The highlight of this salad is given by carrots in Korean and specially pickled chicken fillet. Ingredients: • Chicken breast fillet – 350 g • Canned red beans – 200 g • Carrots in Korean – 200 g • Fresh cucumber – 1 pc. (160 g) • Soy sauce – 3 tbsp.l . • Ground paprika – 1 tsp . • Mayonnaise – 2-3 tbsp.l . • Salt – to taste • Black pepper – optional • Vegetable oil for frying Preparation: Wash the chicken fillet, dry it and cut into pieces. Transfer to a deep bowl, add 3 tbsp soy sauce and 1 tsp paprika. Stir and leave to marinate for 20-30 minutes. Then fry the chicken fillet in a frying pan until golden brown. Cut the fresh cucumber into strips. And put it in a bowl, add canned red beans and carrots in Korean. Cut the cooled chicken fillet into smaller pieces and put it in a bowl with the rest of the vegetables. Season the salad with mayonnaise. The salad is ready! Enjoy your meal! _____________________________________________________________________________________...

0/0


0/0

0/0

0/0