Морковь по-корейски! Вкуснее, чем в магазине!

Аватар автора
Светлана Миронова
Морковь по-корейски – прекрасная закуска. Может быть как самостоятельным блюдом, так и составляющей частью различных салатов. Ее можно купить почти в любом магазине, а можно приготовить и в домашних условиях. Я хочу предложить Вам быстрый и простой рецепт приготовления моркови по-корейски. Время на приготовление уходит около 15 минут. Ингредиенты: • Морковь – 1 кг • Растительное масло – 70 мл • Кориандр – 1 ч.л. • Паприка – 1 ч.л. • Острый красный перец – 1 ч.л. • Соль – 1 ч.л. • Сахар – 1 ч.л. • Уксус 9% - 2 ст.л. • Чеснок – 5-6 зубчиков Carrots in Korean are a wonderful snack. It can be both an independent dish and an integral part of various salads. You can buy it in almost any store, or you can cook it at home. I want to offer you a quick and easy recipe for cooking carrots in Korean. The cooking time takes about 15 minutes. Ingredients: • Carrots – 1 kg • Vegetable oil – 70 ml • Coriander – 1 tsp . • Paprika – 1 tsp . • Hot red pepper – 1 tsp . • Salt – 1 tsp . • Sugar – 1 tsp . • Vinegar 9% - 2 tbsp. • Garlic – 5-6 cloves Preparation: Peel the carrots, wash and grate them on a grater for Korean salads. Transfer the grated carrots to a deep bowl, add salt and mix. Pour vegetable oil into the pan, add spices, sugar and crushed garlic. Heat the oil with spices and mix for a few seconds. As soon as the garlic has turned golden, remove the pan from the stove. Pour the oil with spices into the carrots, add 2 tablespoons of vinegar and mix well. Close the salad bowl with...

0/0


0/0

0/0

0/0