Как приготовить ребрышки так, чтобы мясо само отваливалось от костей?

Аватар автора
Готовим вместе с детьми
Всем привет! Сегодня я хочу поделится с вами очень удачным рецептом свиных ребрышек в духовке и своими секретами по их приготовлению. Ребрышки по этому рецепту получаются сочные и нежные. Время приготовления 3 часа на кг ребрышек 150 С - 2,5 часа и 200С - 30минут --------------------------------------------------------------------------------------------- Hi everyone! Today I would like to share with you my best "pork ribs in the oven" recipe and my secrets to make them so juicy and tender. Total bake time 3 hours per 2pounds ribs 300 F - 2,5 hours and 350 - 30 minutes ❗❗❗ Subtitles are available in different languages. Please select your language in the settings. Your ? and comment is the best way to thank me for the video recipe. Subscribe to the channel and click on ? to be notified of new videos. #Иринакушатьподано

0/0


0/0

0/0

0/0