Цветная капуста фаршированная фаршем,, вкусный, БЫСТРИЙ рецепт

Аватар автора
Салаты с Грушами
Ингредиенты Капуста цветная — 1 шт Фарш мясной (из любого мяса, но желательно нежирный) — 200 г Лук репчатый — 1 шт Соль Перец черный Зелень (любая по вкусу) — 1 пуч. майонез Небольшой кочан цветной капусты вымыть, очистить от листьев и отрезать кочерыжку. Кочан отварить на пару в течение 10 минут. Осторожно, не переварите. Будет трудно фаршировать.Приготовить фарш из нежирного мяса, добавить мелко нарезанный лук, соль, перец, любимые специи или имеющуюся в наличии измельченную зелень. Отваренный на пару кочан остудить, осторожно раздвинуть соцветия и как можно сильнее наполнить фаршем.Нафаршированную капусту посыпать натертым сыром или намазать майонезом. Запекать в предварительно разогретой до 180 градусов духовке 30-45 минут. Это очень очень вкусно Аз подписчики мо очаи Оиша Гулкарамро шуста, муддати 5 дақиқа дар оби намакдор меҷӯшонем. То он даме, ки гулкарам хунук шавад, ба тоба каме равған мерезем. Баъдан қимаи гӯшти мурғро бо 3 дона пиёзи бо тарзи чоркунҷа резакардашуда, ду дандона сирпиёз дар тоба мезирбонем. Ба зирбак мурч, намак ва моддаҳои хушбӯйкунанда илова мекунем. Зирбаки тайёршударо гирифта, ба шохаҳои гулкарами обпазшуда ҷой мекунем ва болои онро бо майонез мепӯшонем. Сипас, 200 грамм панирро аз турбтарошак гузаронда, дар болои майонези рехтаамон мепошем. Ба даруни тафдон дар ҳарорати 300 градус гармӣ муддати 3 - 4 дақиқа нигоҳ медорем. #шахлоиначмиддин#фаршированнаяцветнаякапуста#

0/0


0/0

0/0

0/0