BADIMCAN TURŞUSU(ŞORABASI) İÇİ DOLDURULMUŞ .KARNIYARIK PATLICAN TURŞUSU.БАКЛАЖАНЫ СОЛЕНЫЕ С НАЧИНКО

Аватар автора
ChefChatterTV
TERKİBİ. 3 l-lik banka (kavanoz) üçün. 2,5-3 kq badımcan (patlıcan). Badımcanları pörtmek üçün 2 l suya 220 qr yodsuz duz. Bankaya yarı-yarıya su ve sirke 4 %-li. İÇLİYİ ÜÇÜN. 1 eded kiçik ölçülü berk kelem texminen 1 kiloya qeder.(lahana). 2-3 eded yerkökü (havuç). 2-3 eded yaşıl şirin biber (Bolqar). 1-2 eded qırmızı şirin biber (Bolqar). 1 eded acı biber (zövqe göre). Ceferi (maydanoz) -1 deste(demet). Nane yarım deste. Sarımsaq 4-5 diş (zövqe göre). 1 x/q duz. ИНГРЕДИЕНТЫ. Для 3 л-й банки. 2,5-3 кг- баклажана. Для опшаривание баклажанов на 2 л воды 220 гр соли без йода. Уксус и воды добавляем в банку 50 на 50. ДЛЯ НАЧИНКИ. Небольшое капуста.(приб-но 1 кг). 2-3 моркови. 2-3 зеленый сладкий перец. 1-2 красный сладкий перец. 1 острый перец (по вкусу). 1 пучок петрушки. Пол пучки свежий мяты. 4-5 зубчика чеснока. 1 с/л-соли. AZERBAYCAN MILLI YEMEKLERI (BİŞİNTİLERİ).

0/0


0/0

0/0

0/0