Солнечная сушка вишни в домашних условиях / How to dry a cherry

Аватар автора
Игры на ПК и Консолях
Как готовить цукаты Чистую вишню без косточки окунуть в кипящий сироп, отставить на ночь. Затем отделить сироп, заново закипятить, залить вишню. Охладить. Процедуру повторять пока на вишне не заблестят кристаллики сахара. Духовку разогреть на 150°С и выключить, разметить для сушки цукаты. Хранить в фольге или пергаменте. Для каждого сладкоежки цукаты — достойная альтернатива конфетам. Цукаты так же применяют в выпечке и десертах. How to cook candied fruits Dip a clean, seedless cherry in boiling syrup, set aside for the night. Then separate the syrup, boil again, pour the cherry. Cool. Repeat the procedure until sugar crystals sparkle on the cherry. Preheat the oven at 150 ° C and turn it off, mark candied fruits for drying. Store in foil or parchment. For every sweet tooth candied fruit is a worthy alternative to sweets. Candied fruits are also used in baking and desserts.

0/0


0/0

0/0

0/0