Пригорает чугунная сковорода? Решение есть / Does a cast-iron frying pan burn? There is a solution

Аватар автора
Дом и Сад
Отличное и простое решение, как избавиться от прилипания пищи к дну и стенкам сковородки. Действия: 1. Берем 300 - 400 грамм поваренной (мелкой) соли и высыпаем в сковороду; 2. Распределяем соль ровным слоем по дну и стенкам сковородки; 3. Ставим на плиту и прогреваем на среднем огне 10-15 минут, чтобы соль вытянула влагу из пор чугуна; 4. Даем остыть и удаляем соль полотенцем или салфеткой (соль в пищу использовать нельзя); 5. Промазываем дно и стенки сковородки растительным маслом (хорошо подойдет кисточка или ватный диск) и оставляем на 5-7 минут; 6. Удаляем лишнее масло салфеткой и все готово. An excellent and simple solution to get rid of food sticking to the bottom and walls of the pan. Actions: 1. Take 300-400 grams of common (fine) salt and pour it into the pan; 2. Distribute the salt evenly over the bottom and sides of the pan; 3. Put on the stove and warm over medium heat for 10-15 minutes, so that the salt draws moisture from the pores of cast iron; 4. Allow to cool and remove the salt with a towel or napkin (salt can not be used in food); 5. Smear the bottom and sides of the pan with vegetable oil (a brush or cotton pad will do well) and leave for 5-7 minutes; 6. Remove the excess oil with a napkin and everything is ready. —————————— —————————— #чугуннаясковорода #FoodMood #пригораетчугун #сделайсам #сковорода #чугун #лайфхак #ironpan #FoodMood #castironburns #DIY #pan #lifehack #iron

0/0


0/0

0/0

0/0