Буглама из Баранины. Очень вкусный рецепт Бугламы

Аватар автора
Вкусная еда на каждый день
"Buglama" in Azerbaijani means "steamed". "Buglama" is very popular in Azerbaijan. This is a hearty Caucasian dish that should be cooked in a large saucepan over an open fire. It is better to do it in nature. Then you just get a delicious taste and aroma. This dish is not only tasty, but also healthy, as it contains a lot of stewed vegetables. Experienced cooks know that lamb has a characteristic smell. Although not everyone likes it, it even alienates some from national dishes, especially men like this dish. Contains a lot of protein, perfectly replenishes strength and energy. Although the meat is quite fatty, steamed lamb itself does not contain many calories. So you can eat it in moderation without fear for the figure. «Буглама» по-азербайджански значит «парится». «Буглама» очень популярна в Азербайджане. Это сытное кавказское блюдо, которое следует готовить в большой кастрюле на открытом огне. Лучше делать это на природе. Тогда вы просто получите восхитительный вкус и аромат. Это блюдо не только вкусное, но и полезное, так как содержит много тушеных овощей. Опытные повара знают, что баранина имеет характерный запах. Хотя не всем оно нравится, некоторых оно даже отталкивает от национальных блюд, особенно это блюдо нравится мужчинам. Содержит много белка, прекрасно восполняет силы и энергию. Хотя мясо достаточно жирное, сама баранина на пару не содержит много калорий. Так что можно есть его в меру, не опасаясь за фигуру. #vlog

0/0


0/0

0/0

0/0