ВКУСНЫЙ УЗБЕКСКИЙ ПЛОВ ЧОЙХОНА ПАЛОВ ТАЙЙОРЛАШ // O'ZBEKCHA OSH

Аватар автора
Кулинарная студия с Алиной
Sabzi 1 kg Pyoz 2 dona Gruch 700 gr Gusht 500 gr Pista yog 400 gr Keragicha suv va tuz solinadi Chisnok va qalampir 1 donadan Gruchini suvga ivitib solsak 10 minut dimlasak etarli #рецепт_плова#плов#пловизговядины#рис#девзира#васточнаякухня#миллийтаомлар#узбекская_кухня#узбекскийплов#настоящийплов#кулинарныйрецепт#вкусныйплов#рецептузбекскогоплова#restoranseafood#restoran#таомлар#nafistaomlar#салатлар#oshtayorlash#milliytaomosh#palovtayorlash#salatlar#gruchlitaomlar#nonpalov#grechkapaliv

0/0


0/0

0/0

0/0