Салат "Харовац"

Аватар автора
Салаты с Кинг Крабом
ҚҰРАМЫ/ИНГРЕДИЕНТЫ: баялды(баклажаны) 4 шт болгар бұрышы (болгарский перец) 6 шт қызанақ (помидор) 4 шт сарымсақ(чеснок) 2-3 зубчика кинза тұз(соль) сұйық май (растительное масло) Приготовление: 1. Овощи промыть, разложить на противень и выпекать в разогретой духовке 1 час при 250 градусах 2. готовые овощи очистить от кожуры и размельчить с помощью ножа 3. Чеснок и кинзу мелко нарезать 4. Перемешать все овощи с добавлением масла и соли "Xapoвац" salati Baqlajon 4 dona bolgar qalampiri 6 dana pomidorlar 4 dana sarimsoq 2-3ta kashnich tuz o&yog'i Pishirish: 1. Sabzavotlarni yuving, pishirish varag&joylang va 250 daraja qizdirilgan pechda 1 soat davomida pishiring 2. Pishgan sabzavotlarni postini arting pichoq bilan maydalang. 3. Kashnich va sarimsoqni mayda to'g'rang 4. Barcha sabzavotlarni yog &tuz solib aralashtiring баклажанасалатизовощеймaйонеза#

0/0


0/0

0/0

0/0