Смаженка Вкусное Традиционное Беларуское блюдо Не сложное в приготовлении #смаженка #pizza

Аватар автора
Психология и Саморазвитие
You can watch in your language, turn on subtitles. One of the most famous and popular dishes in Belarusian cuisine is Smazhenka. This is a fresh pastry with toppings and toppings, a bit like pizza. But it¬ pizza! There are two options for preparing the dough, one of them I propose to cook today. Ingredients for 6 Greases: Wheat flour 500 g (250 g whole grain + 250 g premium flour) Water 450 ml warm Brewer&yeast 10 g Sugar 1 teaspoon Salt 10 g Vegetable oil 30 g Egg -1 pc Brush: ketchup 1 tablespoon + mayonnaise 2 tablespoons) Filling: 3-4 eggs + 4 tablespoons of sour cream: Filling at your request, it can be any products: Mozzarella cheese, Boiled sausage, servelat, prosciutto, sweet pepper, onion. Bake for 15 minutes at a temperature of 200-220 * C on the middle shelf without convection, mode top to bottom. Вы можете смотреть на своем языке, включите субтитры. Одно из самых известных и популярных блюд в Беларуской кухне является Смаженка. Это свежая выпечка с начинками и заливкой, немного напоминающая пиццу. Но, это не пицца! Есть два варианта приготовления теста, одно из них я вам сегодня предлагаю приготовить. Ингредиенты на 6 Смаженок: Мука пшеничная 500 г ( 250 г цельзерновая +250 г муки в/с) Вода 450 мл теплая Дрожжи 10 г Сахар 1 чайная ложка Соль 10 г Масло растительное 30 г Яйцо -1 шт Помазка: кетчуп 1 столовая ложка + майонез 2 столовых ложки) Заливка : 3-4 яйца + 4 ложки сметаны: Наполнение по вашему желанию, это могут быть любые продукты: Сыр моцарелла...

0/0


0/0

0/0

0/0