РЫБНЫЙ ПИРОГ. FILLED PIE CANNED FISH RECIPE / Выпечка и кулинария

Аватар автора
Выпечка
Ингредиенты на пирог размером 23×23. В видео 2я пропорция. Ингредиенты: Для начинки: Любая рыбная консерва 270гр (у меня Сайра). Лук 1шт. (мелко порезать и обжарить до золотистого цвета). Заливное тесто: Мука 130гр. 3 яйца. Щепотка соли. Сода 1ч.л. Сметана 200 гр. Майонез 100гр. _____________________________ Canned fish pie. Ingredients: Filling: Any canned fish 270g. Onion 1pc-200gr. (finely chop and fry until golden brown). Dough: Flour 130g. 3 eggs. A pinch of salt. Soda 1 teaspoon. Sour cream 200 gr. Mayonnaise 100g ‼ Ingredients for a 23x23 pie. In the video, the 2nd aspect ratio.

0/0


0/0

0/0

0/0