Угли не воспламеняются при готовке жирных продуктов | Coals do not ignite when cooking fatty foods

Аватар автора
Dacha
При жарке мяса, да и вообще любых жирных продуктов на углях, мы сталкиваемся с проблемой периодического возгорания углей, которые воспламеняются в процессе капель жира, и как следствие необходимо постоянно снимать продукты или обильно их поливать водой. Данный процесс негативно влияет на жар и длительность тления углей. Есть простое решение, и это - Соль, нужно немного посыпать солью угли, проблема уходит. Соль на вкус не влияет. #интересно When frying meat, and indeed any fatty products on coals, we are faced with the problem of periodic combustion of coals, which ignite in the process of fat dripping, and as a result it is necessary to constantly remove the products or pour plenty of water over them. This process negatively affects the heat and duration of the coals&smoldering. There is a simple solution, and this is Salt, you need to sprinkle a little salt on the coals, the problem goes away. Salt does not affect the taste. #interesting

0/0


0/0

0/0

0/0