Рубленые шницели из курицы с сыром и свежей зеленью!

Аватар автора
Светлана Миронова
Сочные и ароматные шницели из куриной грудки с добавлением сыра и свежей зелени. Сыр придает шницелям сочность, а чеснок и петрушка аромат! Шницели получаются очень вкусными и сочными, от них просто невозможно оторваться! Ингредиенты: Филе куриной грудки – 500 г Яйца – 2 шт. Чеснок – 3 зубчика Петрушка (или укроп) – 0,5 пучка Мука пшеничная – 3 ст.л. Сыр твердый – 150 г Соль – по вкусу Черный перец – по вкусу Juicy and fragrant chicken breast schnitzels with cheese and fresh herbs. Cheese gives the schnitzels juiciness, and garlic and parsley flavor! Schnitzels turn out very tasty and juicy, it&just impossible to break away from them! Ingredients: Chicken breast fillet – 500 g Eggs – 2 pcs. Garlic – 3 cloves Parsley (or dill) – 0.5 bunch Wheat flour – 3 tbsp. l . Hard cheese – 150 g Salt – to taste Black pepper – to taste Preparation: Wash the chicken breast fillet, dry it with paper towels or napkins. Cut into small cubes. Transfer the chopped chicken fillet to a bowl, add two eggs, salt and black pepper to taste, finely chopped parsley and 3 tablespoons of wheat flour. Mix it up. Add the grated cheese on a coarse grater and mix. Heat the vegetable oil in a frying pan. Put a tablespoon of chicken mass and form schnitzels. Fry the schnitzels on both sides until golden brown over medium heat. Chopped schnitzels are ready! We serve it to the table hot with any side dishes. Bon Appetit! ___________________________________________________________________________...

0/0


0/0

0/0

0/0