Рассольник по-домашнему! Наваристый, сытный и очень вкусный!

Аватар автора
Светлана Миронова
Самый популярный суп русской кухни – рассольник. Каждая хозяйка варит этот суп по-своему. Я же сегодня предлагаю свой рецепт приготовления рассольника, на говяжьем бульоне с рисом, овощами и солеными огурцами. Получается очень вкусно и сытно! Ингредиенты: Говядина на кости – 400 г Лук репчатый – 1 шт. Морковь – 1шт. Томатнгая паста – 1,5-2 ст.л. Картофель – 2-3 шт. Соленый огурцы – 2 шт. Рис круглозерный – 2 ст.л. Соль – по вкусу Растительное масло для зажарки The most popular soup of Russian cuisine is pickle. Every housewife cooks this soup in her own way. Today I offer my recipe for cooking pickle, beef broth with rice, vegetables and pickles. It turns out very tasty and satisfying! Ingredients: Beef on the bone - 400 g Onion - 1 pc . Carrots - 1 pc. Tomato paste - 1.5-2 tbsp. l . Potatoes - 2-3 pcs. Pickled cucumbers – 2 pcs . Kruglozerny rice - 2 tbsp. l . Salt - to taste Vegetable oil for frying Preparation: Wash the meat, pour cold water and put it on high heat. After boiling, reduce the heat and remove the resulting foam. Cook the broth for 50-60 minutes. Cut onion and carrot into cubes. And fry over medium heat until soft. Then add the tomato paste, stir and fry for a couple more minutes. Cucumbers cut into cubes and fry in a dry frying pan, without oil until soft. Remove the meat from the broth, cool, separate from the bones and cut into small pieces. Send the chopped meat back to the pan, add diced potatoes, rice, salt to taste and cook for 10-15 minutes.

0/0


0/0

0/0

0/0