How to make Shakshuka | Шакшука, Как приготовить

Аватар автора
Фотография Портретов
with our favorite buckwheat taste the best! Shakshuka is an easy, healthy breakfast, or any time of day meal, that will be on repeat. Haven’t made this dish yet I recommend you to give a try, I made it with & some fresh tomatoes from garden ???Recipe @antonina_supr Thanks to everyone for all your support ? Please Subscribe Follow me What I use to make Shakshuka: 1 medium onion, diced 1/2 red bell pepper, diced 2 fresh Tomatoes 5 garlic cloves, finely chopped 2 tsp paprika 1 tsp cumin 1/4 tsp chili powder 14.5 ounce can Hunts Petite Diced tomatoes 5-6 large eggs salt and pepper to taste cilantro, chopped parsley, chopped ————————— Сегодня у нас Шакшука - это Классическое восточное блюдо из яиц, свежих помидоров, чеснока, специй, оливкового масла и зелени. Я взяла свежие помидоры но и с баночки, Ой и вкусно то как получилось, на самом деле даже Надеюсь и вам понравится. Вкусно ? Готовьте . Спасибо всем за поддержку ? Что нам понадобится: 1 Лук ( на кубики) 1/2 шт. Болгарский перец ( на кубики) 2 Помидора ( на кубики) 5 зубчика чеснока ( мелко нарезать) 2 ч.л Паприки 1 ч.л Кумин порошок (Зира ) 1/4 ч.л острый перец 1 ст ( 400 г)Томатов из баночки ( если нет таких томатов вполне можно заменить на помидоры и немного томатного соуса) 5-6 яиц Соль и Перец на вкус Зелень, Петрушка и Кинза #ужин

0/0


0/0

0/0

0/0