Варенье из арбузных корок?

Аватар автора
Кулинарное ремесло
Qarpız qabığı 2 kq Soda 1 x/q Su 5 st Şəkər tozu 2 kq Vanil Limon duzu 1 ç/q ?Təmizlənmiş qarpız qabıqlarını təxminən 3 saat sodalı suda saxlayırıq. Mürəbbəni əvvəl 45 dəqiqə orta xodda bişiririk,kənara qoyuruq.Sonra yenə yarım saat bişiririk. ??????????????? Арбуные корки 2 кг Сода 1 кг Вода 5 ст Песок 2 кг Ванил Лимонная кислота ?Корки оставим в содовой воде примерна на 3 часа.Варить сперва на средним огне на 45 минут, оставляем на стороне на 3 часа.Потом снова варить пол часа.

0/0


0/0

0/0

0/0