ինչպես պատրաստել բաստուրմա/Бастурма/բաստուրմայի շատ հեշտ բաղադրատոմս/Бастурма из говядины

Аватар автора
Вкусная говядина: рецепты и стейки
Бастурма-это вяленое мясо, обработанное особым способом . Говядина — 1,5кг Крупная соль — 1 пачка Тмин — 4,5 стл Красный сладкий перец — 3стл Перец болгарский — 2 ч. л (молатый) Семена кориандра — 1чл Аджика — 0,5стл Чёрный молотый перец — 1чл Чеснок по вкусу Томатная паста — 3-4 стл Տավարի միս — 1,5 կգ Խոշոր աղ — 1 տուփ Չաման —4,5 ճգ Կարմիր քաղցր պղպեղ — 3ճգ Բուլղարական պղպեղ — 2 թգ (աղացած) Համեմի սերմ — 1 թգ Աջիկա —0,5 թգ Սև աղացած պղպեղ — 1թգ Սխտոր ըստ ճաշակի Տոմատի մածուկ — 3-4 ճգ

0/0


0/0

0/0

0/0