Макароны по Татарски. ПЛОВ С МАКАРОНАМИ. Tartar-style pasta. PASTA PILAF.

Аватар автора
Кулинарное творчество для начинающих
Макароны с мясом по-татарски – прекрасное, сытное и очень сочное блюдо. Когда вы варите макароны в обычной воде они впитывают в себя воду, максимум соленую воду. Здесь же макароны напитываются очень вкусным соусом (зирваком), который получается от овощей, специй и мяса. Вкус макарон будет просто феерический. ИНГРЕДИЕНТЫ: ● 1 кг говядины (можно баранины); ● 900 гр. макарон; ● 600 гр. моркови; ● 300 гр. лука; ● 1 перец чили; ● 2 головки чеснока; ● 1,5 л воды; ● 150 мл растительного масла; ● Соль, зира и кориандр по вкусу. Pasta with meat in the Tartar style is a wonderful, hearty and very juicy dish. When you cook pasta in plain water, it absorbs water, at most salted water. Here, on the other hand, the pasta is infused with a very tasty sauce (zirwak), which comes from the vegetables, spices and meat. The taste of the pasta will be simply enchanting. INGREDIENTS: ● 1 kg of beef (lamb is fine); ● 900 gr. pasta; ● 600 gr. carrots; ● 300 gr. onions; ● 1 chili pepper; ● 1.5 liters of water; ● 150 ml of vegetable oil; ● 2 cloves of garlic; ● Salt, zira and coriander to taste. #макароны#мясо#потатарски#4к

0/0


0/0

0/0

0/0