РИСОВЫЙ СУП ЗА ПОЛ ЧАСА- RICE SOUP IN 30 MINUTES

Аватар автора
Поваренная книга
English description below. Этот суп можно приготовить на курином бульоне с курицей. Также можно добавить овощи - морковку и сельдерей. Я же готовила в данном видео для мужа, у которого были проблемы с желудком. Поэтому суп получился лёгкий и простой. 1/2 стакана риса. Отмачиваем 30 минут 1 большую картофелину 1 кубик куриного бульона или овощного Рис отмачиваем. Картофель нарезаем и начинаем обваривать с кубиком бульона Одновременно обжариваем рис на растительном масле. Минут 5-7. Затем рис промываем в прохладной воде. И добавляем в картошку. Занимает 15-20 минут. До полной готовки риса. Подаём к столу с зеленью. Наслаждайтесь! ............................................................... You can make this rice soup with your favorite vegetables with chicken or beef. I had to make it for my husband quick and easy when he had stomach problems. Steps: 1/2 glass of rice. Soak in the water for 30 minutes 1 big Russell potato 1 cube of Knorr, vegetable or chicken 1 table spoon of vegetable oil We clean and cut potato while waiting for our rice. And boil it in the 4 cups of water with the Knorr. Then we start to fry our rice with vegetable oil on frying pan for about 5-7 minute. After that we wash our rice in a cold water, and mix it with our potato broth after. Let it cook for about 20 minutes till the rice is ready. Done ✔️ If you want to add carrots and celery - I would steam it on a separate pan and then add it together when soup is ready....

0/0


0/0

0/0

0/0