Куриные тефтельки в сметанно-чесночном соусе. Chicken teftelk. ПП рецепты. Video 2017

Аватар автора
Гаджеты и Технологии
Куриные тефтельки в сметанно-чесночном соусе. Ингредиенты: - куриный - 700г, - пшеничная цельнозерновая - 3 ст. л., - 2 яйца, - 10% - 250г, - #лук, - чеснок, - вода - 100 мл, - соль, #перец. Приготовление: лук натереть на мелкой терке или пропустить через мясорубку, добавить в фарш, добавить 2 яйца, муку, слегка посолить и тщательно перемешать. Сформировать шарики. Приготовить соус: пропустить через пресс, сметану смешать с водой, добавить чеснок, перец и слегка посолить, залить соусом и запекать 45 мин при 180С. на 100г - 103 ккал. Б/Ж/У/ - 14,7/3,3/3,8 Chicken teftelk in smetanno-garlick sauce. Ingredients: - chicken forcemeat - 700 g, - wheat whole-wheat flour - 3 tablespoons, - 2 eggs, - sour cream of 10% - 250 g, - onions, - garlic, - water - 100 ml, - salt, pepper. Preparation: to grate onions on a small grater or to pass via the meat grinder, to add to forcemeat, to add 2 eggs, flour, to salt slightly and to mix carefully. To create balls. To make sauce: to pass garlic through a press, to mix sour cream with water, to add garlic, pepper and to slightly salt, fill in meatballs with sauce and to bake 45 min. at 180C. on 100 g - 103 kcal. B/Zh/U/-14,7/3,3/3,8 куриное филе, тефтели, фрикадельки, рецепты из курицы, пп, зож

0/0


0/0

0/0

0/0