Необычно Вкусные Ватрушки с Повидлом / Творожные Ватрушки / Buns With Jam

Аватар автора
DIY Мастерская
Необычно Вкусные Ватрушки с Повидлом / Творожные Ватрушки / Buns With Jam В этом видео я вам подробно расскажу и покажу, как приготовить невероятно вкусные «Творожные ватрушки с повидлом» без дрожжей. Ватрушки получаются мягкими, нежными, ароматными и очень вкусными. Ватрушки готовятся легко, просто, быстро и понравятся и взрослым и детям. Приятного аппетита!!! Из указанных ингредиентов получается 12 шт. Ингредиенты: Тесто: - 400 г. не сухого творога; - 2 яйца; - щепотка соли; - 100 г. сахара; - 10 г. ванильного сахара; - 250 – 300 г. муки; - 3 г. пищевой соды; - 5 г. разрыхлителя. Также: - густое повидло; - мука для работы с тестом; - 35 г. сливочного масла; - сахарная пудра по желанию. ======================================================== Buns With Jam In this video, I will tell you in detail and show you how to make incredibly tasty "Cheesecakes with jam" without yeast. Cheesecakes are soft, tender, fragrant and very tasty. Cheesecakes are easy to prepare, easy, fast and like both adults and children. Enjoy your meal!!! From the specified ingredients 12 pieces turn out. Ingredients: Dough: - 400 g not dry cottage cheese; - 2 eggs; - a pinch of salt; - 100 g of sugar; - 10 g of vanilla sugar; - 250 - 300 g of flour; - 3 g of baking soda; - 5 g of baking powder. Also: - thick jam; - flour to work with the dough; - 35 g. Butter; - powdered sugar at will. -------------- ПРИСОЕДИНЯЙТЕСЬ К МОИМ СОЦ. СЕТЯМ -------------------------...

0/0


0/0

0/0

0/0