Gagauz Pumpkin Dessert KABAKLI | Гагаузский тыквенный десерт КАБАКЛЫ | Gagauz Tatlısı KABAKLI

Аватар автора
Домашние кулинарные секреты
#english Follow on social media: 0.3 lt water 1 1/2 tbsp olive oil 1/2 tbsp salt 3 1/2 cups all-purpose flour Make a soft dough Divide into 4 pieces Roll out dough to thin layers Keep on flat surface for 20 mins Grate 2.2 lbs of pumpkin Squeeze out the water Spread out olive oil onto the dough After that, spread out sugar Place the pumpkin on top Spread out chopped walnuts Sprinkle cinnamon on top Fold the dough into a roll Place on tray and coat with olive oil Bake for 40-45 mins at 365 F Sprinkle powdered sugar Serve it while warm or cold Enjoy! ---------------------------------- 300 гр воды 20 гр оливкового масла 1 десертная ложка соли 450 гр муки Замесить мягкое тесто Разделить на 4 части Тонко раскатать Положить на ровную поверхность на 20 минут 1 кг тыквы натереть Отжать лишний сок Раскатанное тесто смазать олив маслом Посыпать сахаром Натертой тыквой Измельчёнными орехами Корицей Скатать в рулет Переложить в противень и смазать олив маслом Выпекать 40-45 минут при 180 С Посыпать сахарную пудру Подавать в тёплом или холодном виде Приятного аппетита! ------------------------- 300 gram su 20 gram zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz 450 gram un Yumuşak hamur yoğuralım 4 parçaya ayıralım İnce açalım Düz zemine serip 20 dakika bekletelim 1 kilo balkabağı rendeleyelim Suyunu sıkalım Yufkaya zeytinyağı sürelim Üzerine şeker serpelim Balkabağı koyalım Üzerine ufaltılmış ceviz koyalım Tarçın serpelim Rulo şeklinde saralım Tepsiye yerleştıtirip zeytinyağı...

0/0


0/0

0/0

0/0