Пирог с курицей и грибами. А'ля жульен.

Аватар автора
Вкусные идеи от Александры
Всем привет. Сегодня будем готовить пирог жульен. Нам потребуется: Без дрожжевое слоеное тесто Половина куриной грудки Грибы (любые) 300-400 гр. Лук 1 шт. Яйцо 1 шт. Сливки 100 мл. Сыр 80-100 гр. Крахмал для загущения сливок 1 ч.л. Соль и перец по вкусу. Обжариваем лук, грибы и курицу. Готовим заливку, смешивая сыр, яйцо, сливки, добавляем к курице с грибами. Тушим минут 5, смотрим на консистенцию и вводим крахмал. Раскатываем тесто, выкладываем в форму для запекания, прокалываем низ вилочкой, выкладываем начинку и закрываем кусками теста. Выпекаем при температуре 180-200 градусов 10-15 минут. Пирог-жульен готов. Приятного нам всем аппетита. _______________________________________________________________________ Hello everyone. Today we will cook julienne pie. It happens to us: Without yeast residual dough Half chicken breast Mushrooms (any) 300-400 gr. Onion 1 pc. Egg 1 pc. Cream 100 ml. Cheese 80-100 gr. Starch for thickening cream 1 tsp Salt and pepper to taste. Saute onions, mushrooms and chicken. We prepare the filling, sauce cheese, eggs, cream, chicken supplements with mushrooms. Simmer for 5 minutes, look at the consistency and add starch. We roll out the dough, put it in a baking dish, pierce the bottom with a fork, spread the filling and cover with pieces of dough. We bake at a temperature of 180-200 degrees for 10-15 minutes. The julienne pie is ready. Bon appetit to all of us. ____________________________________________________________ #chicken

0/0


0/0

0/0

0/0