КОТЛЕТЫ ИЗ ПЕЧЕНИ! Сочные, Вкусные, Мягкие, Полезные

Аватар автора
Научные Эксперименты
СОЧНЫЕ КОТЛЕТЫ ИЗ ПЕЧЕНИ! / Jigardan Kotlet tayyorlash Печень – 400 гр (14 oz) морковь – 60 гр (2 oz) лук – 60 гр (2 oz) 1 яйцо мука – 3 стол.л. кумин /зира – 1/2 чайн.л. черный перец- 1/4 чайн.л. чеснок – 1 зубчик петрушка – 3-4 веток морская соль– 1/2 чайн.л. масло для жарки (кокосовое, авокадо, топленое слив.масло, или любое другое растительное масло) ----------------------------------------------------------------------------- YUMSHOQQINA JIGAR KOTLET TAYYORLASH! Jigarli oladi yoki kotletlar Jigar 400 gr Sabzi 60 gr Piyoz 60 gr 1 ta tuxum 3 osh qoshiq Un Zira - 0.5 choy q Murch - 0.25 choy qoshiq Chesnok 1 ta tishcha Petrushka 3-4 dona Tuz - 0.5 choy qoshiq yoki ta&ko'ra O&yog&yoki boshqa pishirish uchun yog' ------------------------------ Creative Commons — Attribution 3.0 Unported— CC-BY 3.0 Artist’s contact information: ------------------------------------------------- Jigar pishirish usullari, jigarli taomlar, jigardan oladi tayyorlash, jigarli kotlet tayyorlash, печеночные оладьи, печёночные оладьи, оладушки из печени, как приготовить котлеты из печени -------------------------------------------------

0/0


0/0

0/0

0/0