tomato noodles recipe/томатная лапша рецепт

Аватар автора
Гастрономический уголок с Антониной
Ингредиенты: 1. Бульон на основе утиных крыльев; 2. Томатный (овощной сок) 250 мл.; 3. Капуста цветная примерно 150-200 грамм; 4. Лапша мелкая в виде 300 грамм. Сначало варим крвлья, но у меня был готовый бульон. То есть ставим бульон на огонь для закипания, а через пару минут наливаем туда сок весь (смотрим по кастрюле, чтобы не вылилось). Следующий этап, когда кидаем капусту и она варится буквально минут 10-15 (к сожалению у меня была только замороженная). Она готовая и теперь опять увеличив огонь добавляем лапшу и варим минут 5-6. Короче получилось идеально и необычное блюдо. Ingredients: 1. Broth based on duck wings; 2. Tomato (vegetable juice) 250 ml .; 3. Cauliflower about 150-200 grams; 4. Small noodles in the form of 300 grams. First we cook the crvlya, but I had a ready-made broth. That is, we put the broth on the fire to boil, and after a couple of minutes we pour all the juice there (we look over the pan so that it does not spill out). The next stage, when we throw cabbage and it is cooked literally for 10-15 minutes (unfortunately I only had frozen ones). It is ready and now, again increasing the heat, add the noodles and cook for 5-6 minutes. In short, it turned out to be an ideal and unusual dish.

0/0


0/0

0/0

0/0