Keto Sardine Salad

Аватар автора
Домашний шеф-повар
*Ingredients: 2 cans wild sardines in water (4.4 oz./can) 5 large hard boiled eggs ¼ cup dill pickles, cubed ¼ cup fresh cucumber, cubed 1/8 cup red onion, chopped ¼ cup cilantro 2 tbsp mayo Salt Freshly ground black pepper Instructions: Mash sardines in ½ their juices and hard boiled eggs with a fork. Add all other ingredients, mix thoroughly, and enjoy! *Notes from chef: I used organic pasture-raised eggs. All vegetables in the salad were organic. I used avocado oil mayonnaise. I used Himalayan pink salt. Кето салат с сардинами Ингредиенты: Сардины в воде – 2 консервы Вареные яйца – 5 шт. Маринованные огурцы – ¼ амер. мерная чашка Свежие огурцы – ¼ амер. мерная чашка Красный лук – 1/8 амер. мерная чашка Кинза – ¼ амер. мерная чашка Майонез – 2 ст.л. Соль Черный перец Приготовление: Вилкой разомните сардины с соком из одной банки, а так же разомните вареные яйца. Добавьте остальные ингридиенты, хорошо размешайте и подавайте салат на стол!

0/0


0/0

0/0

0/0