Осетинский пирог с мясом. Ossetian meat pie.?

Аватар автора
Кулинарная мастерская
Тесто. 3 - 4 стакана муки. 2 стакана тёплой воды. 1 столовая ложка соли. 1. столовая ложка сахара. 15 грамм сухих дрожжей. 30 - 40 миллиграмм растительного масла. . Начинка. 500 грамм свиного фарша. 2 луковицы. 150 грамм сыра. перец - соль по вкусу Приятного вам аппетита. . Dough. 3-4 cups flour. 2 cups of warm water. 1 tablespoon of sugar. 1 tablespoon of salt. 15 gr.of dry yeast. 30- 40 milligrams of vegetable. . filling. 500gr. of minced pork. 2 onions. 150 gr. of cheese. pepper - salt to taste. Enjoy your meal.

0/0


0/0

0/0

0/0