Raw-cake Pistachio-Lemon without Sugar - Полезный лимонно-фисташковый торт без выпечки и сахара

Аватар автора
Путешествия Вокруг Света
I wanna share with you fantastic raw-cake with avocado, pistachio and lemon juice. Ingredients: 100g of pistachio 150g of soaked dates 4 avocados 1 lemon 6-8 tbs of honey/maple syrop Pistsachios and lemon for decoration How to cook raw-cake: 1. Soak dates for 1 hour 2. Blend pistachios into flour 3. Blend dates into cream 4. Mix thoroughly pistachios and dates together 5. Put dough into form and put it into freezer while making cream 6. Blend avocados, juice of 1 lemon and honey and blend all together into cream 7. Pour cream into form and put it into the freezer for 4 hours or overnight 8. In 30 minutes before serving take out your cake from the freezer and decorate (optional) Bon Appetit! Subscribe my channel for more vegan raw-desserts recipes:) _______________________________________ Хочу поделиться с вами фантастическим raw-кейком с авокадо, фисташками и лимонным соком. Ингредиенты: - 100 г фисташек - 150 г замоченных фиников - 4 авокадо - сок с 1 лимона - 6-8 столовых ложек меда / кленового сиропа / сиропа агавы - Фисташки и лимон для украшения Как приготовить лимонный raw-cake: 1. Замочить финики на 1 час 2. Измельчите блендером фисташки в муку 3. Измельчите блендером финики в крем 4. Тщательно смешайте фисташки и финики 5. Выложите тесто в формочку и поставьте в морозилку 6. Смешайте авокадо, сок 1 лимона и мед в крем 7. Вылейте крем сверху на тесто, разровняйте и положите в морозилку на 4 часа или на ночь. 8. За 30 минут до подачи выньте торт из морозильной...

0/0


0/0

0/0

0/0