Eclair recipe with royal icing / Эклеры. Рецепт и техника покрытия айсингом

Аватар автора
Загадочная Поваренная Книга
You can support this channel by sharing my videos. Thank you. How to make ECLAIR WITH BUTTERCREAM FROSTING & ROYAL ICING tutorial by Creme Cuisine - For the ECLAIR 250 ml of water 250 gr of flour 100 gr of butter 4 eggs a pinch of salt - For the CREAM CHEESE FROSTING Whisk 200 g butter room temperature and 150 g confectioners sugar in fluffy mixture. Add in 400 g mascarpone and mix with paddle. - For the ROYAL ICING 1 egg white 250 g confectioners sugar - For the DECORATION ECLAIR - strawberry and chocolate rice balls FOLLOW ME: КАК СДЕЛАТЬ ЭКЛЕРЫ С КРЕМЧИЗОМ И ПОКРЫТИЕМ АЙСИНГОМ - ЭКЛЕРЫ (расчет ингредиентов на 10-12 эклеров) 250 мл воды 250 гр муки 100 гр сливочного масла 4 яйца щепотка соли - АЙСИНГ для глазури: 1 яичный белок 250 гр сахарной пудры * Нажми значок ПОДЕЛИТЬСЯ под видео, чтобы сохранить рецепт себе на стену Music Credit by freemusicarchive.org #frosting

0/0


0/0

0/0

0/0