Куриные желудки с грибами!!!/ Mantarlı tavuk midesi!!!

Аватар автора
Чистка без напряжения и забот
Malzemeler: Tavuk taşlık- 1 kg. Mantar- 1 kg Soğan - 1 adet Tuz, karabiber, baharatlar Bir paket spagetti-makarna Hazırlanışı: Taşlıkları iyice durulayın ve sarı deriyi temizleyin, tencereye koyun su ekleyin ve 1 saat kısık ateşte pişirin. Sonra taşlıkları çıkarın ve tencereye soğan ve mantarları ekleyin, yaklaşık 15 dakika pişirin ve ardından taşlıkları tencereye tekrar ekleyin, şimdi tuz ve baharatları ekleyebilirsiniz. Hep birlikte 10 dakika pişirin. Spagettiyi kaynatın ve mantarlara ekleyin. AFİYET OLSUN.... Ингредиенты : Куринные желудки - 1 кг. Грибы - 1 кг Лук - 1 шт Соль, перец, специи Спагетти или макароны Приготовление: Желудки хорошо промыть, и очистить от жёлтой шкурки, залить водой чи тушить на медленном огне 1 час. Вытащить желудки, и туда же добавить лук и грибы, тушить минут 15 и затем добавить туда же желудки, теперь можно добавить соль, Специи. Тушить все вместе 10 минут. Сварить спагетти, и добавить к грибам.. Приятного аппетита! #куриныежелудки#tavuktaşlık#kolayyemek

0/0


0/0

0/0

0/0