Чапчхэ или чапче(Стеклянная лапша с мясом овощами и грибами)한국 국수

Аватар автора
Рисование Комиксов и Графических Романов
Чапчхэ-королевское блюдо с богатой историей. Без него невозможно представить многие корейские праздники. Несмотря на такой высокий статус , это блюдо готовится очень быстро и просто. Если вы не пробовали стеклянную лапшу с кунжутным маслом и соевым соусом с множеством овощей и грибов и мяса, Вас ожидает море гастрономического удовольствия. К слову само слово чапчхэ и означает смешивать чап и овощи чхэ со временем стали добавлять лапшу и это стало ещё вкуснее. Чапчхэ-это слегка обжаренные овощи, сохранившие свою свежесть и вкус, которые вместе с лапшой и правильным балансом соевого соуса и кунжутного масла дают неповторимый вкус. И не нужен особый день, чтобы приготовить это блюдо. Chapche or chapche (Glass noodles with meat, vegetables and mushrooms) is a royal dish steeped in history. It is impossible to imagine many Korean holidays without it. Despite such a high status, this dish is prepared very quickly and easily. If you have not tried glass noodles with sesame oil and soy sauce with a variety of vegetables and mushrooms and meats, a lot of gastronomic pleasure awaits you. By the way, the word chapche itself means to mix chap and vegetables, over time, they began to add noodles and it became even tastier. Chapche are lightly roasted vegetables that retain their freshness and flavor, which, together with the noodles and the right balance of soy sauce and sesame oil, give a unique flavor. And you don&need a special day to cook this dish. First, marinate the meat. We...

0/0


0/0

0/0

0/0