? Colac Moldovenesc ? Молдавский калач ?

Аватар автора
Техника будущего: умный дом
Pentru aluat: 1 kg de făină 450 ml de lapte 12 gr de drojdie uscată sau 25 gr de drojdie proaspătă 2 ouă 2 linguri de zahăr 50 ml de ulei o linguriță de sare un ou pentru uns colacul Se întind 5 șuvițe a cite 120 gr, altele 5 șuvițe a cite 110 gr, 4 șuvițe a cite 80 gr. Restul de aluat se folosește pentru decor. Se coace la temperatura de 180 de grade timp de 45-50 de minute. Timpul coacerii depinde și de cuptorul dumneavoastră. Для теста: 1кг муки 450 мл молока 12 гр сухих дрожжей или 25гр свежих дрожжей 2 яйца 2 ст лож сахара 50 мл подсолнечного масла ложечка соли одно яйцо для смазывания калача. Раскатываем 5 жгутов по 120 гр, другие 5 жгутов по 110 гр, 4 жгута по 80 гр. Остальное тесто используем для декора. Печём калач при температуре 180 градусов в течении 45-50 минут. Время выпекания зависит и от вашей духовки Per prova: 1 kg di farina 450 ml di latte 12 g di lievito secco o 25 g di lievito fresco 2 uova 2 cucchiai di zucchero 50 ml di olio di semi di girasole un cucchiaio di sale un uovo per ungere il kalach. Stendiamo 5 mazzetti da 120 gr, gli altri 5 mazzetti da 110 gr, 4 mazzetti da 80 gr. Il resto dell&serve per la decorazione. Cuociamo il kalach a una temperatura di 180 gradi per 45-50 minuti. Il tempo di cottura dipende anche dal vostro forno..

0/0


0/0

0/0

0/0