Теща и зять

Аватар автора
Пироги с повидлом
Lush pie with meat and mushrooms in the oven INGREDIENTS: DOUGH: • 250 ml warm milk • 2 tbsp sugar (40 g) • 7-10 g dry yeast (25 g fresh yeast) • 2 eggs + 1 egg white • 1 tsp salt (7-10 g) • 200 g melted butter / margarine • 200 g sour cream / yogurt • 800 g of premium flour (+/-) FOR FILLING: • 1 kg of minced meat • 2 onions (250-300 g) • 200 g mushrooms • 150-200 ml of milk • 12-15 g of salt • 1/2 tsp ground black pepper • 1 tbsp vegetable oil • 20 g butter • 1 raw egg FOR EGG WASH: • 1 raw yolk • 1 tbsp milk ADDITIONALLY: • 15 g butter Baking dish: Ø 30 cm, h 5 cm Oven: 180°C, 50 minutes, top + bottom heat, no convection Пышный пирог с мясом и грибами в духовке ДЛЯ ТЕСТА: • 250 мл теплого молока • 2 ст.л. сахара (40 г) • 7-10 г сухих дрожжей (25 г свежих) • 2 яйца + 1 яичный белок • 1 ч.л. соли (7-10 г) • 200 г растопленного сливочного масла / маргарина • 200 г сметаны / йогурта • 800 г муки в/с (+/-) ДЛЯ НАЧИНКИ: • 1 кг фарша • 2 луковицы (250-300 г) • 200 г грибов • 150-200 мл молока • 12-15 г соли (1 ч.л. с легкой горкой) • 1/2 ч.л. черного молотого перца • 1 ст.л. растительного масла • 20 г сливочного масла • 1 сырое яйцо ЛЬЕЗОН: • 1 сырой желток • 1 ст.л. молока ДОПОЛНИТЕЛЬНО: • 15 г сливочного масла Форма: Ø 30 см, h 5 см Духовка: 180°C, 50 минут, режим верхний + нижний нагрев, без конвекции

0/0


0/0

0/0

0/0