УНИВЕРСАЛЬНАЯ-МАКУХА своими руками.ВАЖНО!!!

Аватар автора
Рыболовное Богатство
Приготовление так сказать Макухи не очень сложный и под силу каждому.Это один наилучший способ приготовления.Пассерованная мука сохраняет все питательные свойства,так же появляется изначальный запах продукта и аромата,что усиливает зффект привлечения рыбы.Можно ещё добавить яйца,крахмал,мед можно заменить различными вареньями.Все остальное в закреплённом комментарии. What else can go here: wheat flour, millet, pea, oat, rye, etc., starch, an egg (for a bunch and more (longer) dissolution in water). Various vegetable oils are optional - (ground seeds are very fat) . Drying in the oven from 80-120 gr. From 40 min.-3 hours, then at room temperature for several days. You can immediately insert toothpicks or drill in place. Dissolution (or swelling with subsequent) takes from 30 minutes to several hours how long you dried makukha. Hooks are usually inserted from two opposite sides (how many at your discretion), and so two. Ссылки,чем пользуюсь: Всем ,чем пользуюсь брал тут:

0/0


0/0

0/0

0/0